Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že tyto webové stránky využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

Facebook pixel

Cookie třetí strany/ Facebook

Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.

180 dnů

Změnit nastavení Facebooku

 _ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

730 dní

Zakázat cookie

_gat_UA_xxxx5260-1

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 den

Zakázat cookie

_gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 den

Zakázat cookie

_utmz, _utma

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnsot z vyhledávače Google.

1 den

Zakázat cookie

lang

Naše cookie

Cookie zajišťuje správné nastavení jazyka.

95 dnů

Nelze zakázat, ovlivňuje funkce

 Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že dle zákona máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pkud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Jak zapnout cookies?

Pokud chcete znovu dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na tlačítko níže.

Zapnout marketingové cookies


 Máte ke cookies dotazy? Napište nám na info@techsoft-eng.cz

TechSoft Engineering, spol. s r.o.

Na Pankráci 322/26 140 00 Praha 4 - Nusle 
IČO: 44266537